Voor direct contact: 020 - 63 66 837

Particuliere thuiszorg Driebergen

Woont u in Driebergen of in de omgeving van Driebergen en bent u op zoek naar particuliere thuiszorg die bij u past? Met particuliere thuiszorg in Driebergen van Zuster Jansen bepaalt u zelf welke zorg u afneemt en hoeveel zorg dit is. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg op maat, zoals u dit wenst. Wij begrijpen dat geen enkele zorgvraag en situatie hetzelfde is. Daarom kunnen wij onze particuliere thuiszorg volledig afstemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Uw zorgbehoeften in kaart brengen

Een eerste stap is om uw zorgbehoeften in kaart te brengen. Heeft u bijvoorbeeld tijdelijk behoefte aan 24-uurs zorg? Of wilt u permanent gebruik maken van onze zorg bij de ziekte van Alzheimer? U kunt ook kiezen voor onze nachtzorg. Dit kan een oplossing zijn wanneer u overdag zorg ontvangt maar in de nacht behoefte heeft aan extra professionele verzorging en verpleging. Heeft u dag en nacht zorg nodig? Of kunnen wij de huidige zorg die u ontvangt aanvullen? Met particuliere thuiszorg in Driebergen van Zuster Jansen is alles mogelijk. Zuster Jansen kan u helpen om uw zorgbehoeften in kaart te brengen, om een zo passend mogelijk antwoord te vinden op uw zorgvraag. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator.

Waarom particuliere thuiszorg van Zuster Jansen?

Zuster Jansen onderscheidt zich als particuliere thuiszorgorganisatie door het verlenen van persoonlijke zorg van hoog niveau. Onze verschillende soorten particuliere thuiszorg in Driebergen zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. Dit geldt ook voor onze zorgverleners, die uiterst streng geselecteerd worden. Speciaal voor u wordt er een vast zorgteam samengesteld, bestaande uit maximaal vijf zorgverleners. Dit team zal zich volledig inzetten om uw zorgwensen- en behoeften te vervullen. Naast onze deskundige verzorging en verpleging kunt u rekenen op een prettig gezelschap en een luisterend oor van uw persoonlijke zorgverleners.

Een ander groot voordeel van particuliere thuiszorg in Driebergen door Zuster Jansen is dat onze zorg direct bij u thuis kan worden ingezet. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten en voorziet iedereen op korte termijn in de zorg die nodig is. Wilt u meer weten over onze zorg? U kunt gratis informatie aanvragen of vrijblijvend contact opnemen.

Lees meer bij Zuster Jansen